30

Het is lang stil geweest rond de Schubert Stichting. De redenen daarvoor zijn te complex om hier uiteen te zetten en wij kunnen niet meer doen dan u daarvoor onze excuses aanbieden. Belangrijker dan de voorbije stilte, is dat er een stappen gezet worden naar een nieuwe toekomst. Veel kunnen we daarover nog niet zeggen, wel dat er voor het eerst sinds meer dan anderhalf jaar weer een vergadering van het bestuur plaats zal vinden. Er staan belangrijke zaken op de agenda, die de koers van de Stichting in de komende jaren kunnen bepalen. Er is zelfs al een concert gepland in het voorjaar van 2019.

U zou deze vergadering kunnen beschouwen als een opmaat naar de nieuwe toekomst van de Stichting, maar dat geldt evenzeer voor een concert met een zeer gewaardeerde oude bekende van de Schubert Stichting, Robert Holl. Op het programma staan onder meer zelden uitgevoerde Schubert-liederen op teksten van Novalis. Voor alle duidelijkheid: dit concert is niet georganiseerd door de Stichting, er staan ook vele werken van andere componisten op het programma. Er is echter wel een connectie. Deze hopen wij u na zes september te kunnen openbaren.

Dré de Man

 

U kunt ons vanaf nu weer goed bereiken via info@schubert.nl
Mails verstuurd in de afgelopen periode hebben ons mogelijk niet bereikt, bij het uitblijven van een reactie graag opnieuw sturen.

 

Postadres Schubert Stichting: Kievitstraat 34 6165SK Geleen
Telefoonnummer: 06 - 42 10 42 21